Splošni pogoji

Splošni pogoji za uporabnike storitev, ki so navedene na spletni strani WWW.DOREMI.SI

POGOJI POSLOVANJA

Vse navedene cene posameznih storitev so navedene v Evrih (EUR) ter so brez DDV-ja, saj nismo DDV zavezanec. Cene veljajo od 1. 1. 2023 do preklica.

V kolikor storitev zajema več zaporednih srečanj, se poravna število vseh, ki so določeni kot ena enota. V primeru odpovedi s strani uporabnika, ko je le ta storitev že plačal, denarja ne vračamo. V primeru odpovedi s strani izvajalca, se znesek plačane in nekoriščene storitve bodisi vrne, ali pa nadomesti v drugih dogovorjenih terminih, ki uporabnikom ustrezajo.

V primeru, če se je uporabnik dogovoril za termin individualne storitve, ima pravico do naknadne odpovedi brez obveznosti, če je termin odpovedal najmanj 24 ur pred dogovorjenim terminom. Zamujeno srečanje, oz. prestavljeno v zadnjih 24 urah, je plačljivo.

Račun za opravljeno storitev je uporabniku posredovan bodisi osebno, bodisi po elektronski pošti, v roku 14 dni po opravljeni storitvi.

Poslujemo v okviru Zasebnega zavoda za vzgojo in izobraževanje DO RE MI, Trubarjeva cesta 7, 4260 Bled, D.Š. 69515271, TRR: SI56 0313 9100 0344 542

Uporabnikom smo dosegljivi na telefon (041 366 360) ali preko elektronske pošte (info@doremi.si) od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne stran DOREMI.SI se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od uporabnikov storitev na spletni strani DOREMI.SI so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani DOREMI.SI si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na info@doremi.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

DOREMI.SI, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik pred naročilom storitve potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani DOREMI.SI in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

Zasebni zavod za vzgojo in izobraževanje DO RE MI