Praznični koncert DO RE MI, 19. in 20. 12. 2022, Festivalna dvorana Bled

V DO RE MI-ju smo leto v prazničnem decembru sklenili s tradicionalnim Prazničnim koncertom v Festivalni dvorani Bled. V ponedeljek, 19. decembra 2022 smo najprej pripravili Praznični nastop najmlajših učencev, dan kasneje pa Praznični koncert.

Naši mladi glasbeni ustvarjalci, njihovi mentorji in ostali sodelavci so nam pričarali čaroben večer. Z glasbo, besedo in sliko so nas popeljali v vesolje, na koncu pa so nas varno in mirno pripeljali nazaj na Zemljo. Vsem ustvarjalcem koncerta se za njihov prispevek iskreno zahvaljujemo.

Praznični koncert je posnela Bled TV, lokalna televizija, posnetek bo dostopen na YouTube kanalu Bled TV.

festivalna-dvorana-bled-december-2022-1

Na sliki od leve: Primož Kerštanj, Janez Fajfar, Matjaž Završnik, Nuša Piber
Foto: Matjaž Resman, Fotkaj.me

V znak dobrega sodelovanja z Občino Bled in bivšim županom, smo se gospodu Janezu Fajfarju za dobro in uspešno sodelovanje javno zahvalili. Skupaj smo spisali veliko lepih zgodb in ustvarili veliko lepih, nepozabnih trenutkov. V spominu nam bo zagotovo ostal skupni projekt Orkester 100 mladih.

Na naši poti nas je ves čas spremljal tudi gospod Završnik, upokojeni direktor Zavoda za kulturo Bled. Za dobro in uspešno sodelovanje smo se na koncertu javno zahvalili tudi njemu.

Brez posluha Občine Bled in Zavoda za kulturo Bled bi ostali brez marsikaterega koncerta in nastopa. Naši učenci so s pomočjo lokalne skupnosti in javnih zavodov tako pridobili marsikatero dragoceno izkušnjo in možnost javnega nastopanja tudi na večjih odrih v domačem kraju in po svetu.

Dobrega in uspešnega sodelovanja si z novimi vodstvi želimo tudi v prihodnje.