Pozdrav šoli, Medgeneracijski center Vezenine Bled

Zadnji petek v septembru (29. 9. 2023) smo s koncertom Pozdrav šoli pozdravili novo šolsko leto, v katerem se veselimo novih izzivov in predvsem lepih in kvalitetnih dogodkov.

Na koncertu so se predstavile razne komorne zasedbe in šolski orkester, katerega člani v začetku leta 2024 odhajajo na nekaj dnevno izmenjavo v Francijo. V ta namen smo na koncertu organizirali tudi srečelov, katerega izkupiček bomo namenili pokritju stroškov za izmenjavo.

Za srečelov so med drugim bogate nagrade prispevali ekološka konjeniška kmetija One Lucky Horse, Zavod za kulturo Bled, M.A.D d.o.o. Bled, Fanturist d.o.o., Zipline Dolinka, Čarman, Bled, d.o.o., Kavarna Triglavska roža Bled, Gostilna pri Planincu Bled, Restavracija Center Lesce, Gostilnica in pizzerija Leščan, Zobozdravnik d.o.o., Frizerski salon Nina ter mnogi drugi. Vsem, ki so prispevali nagrade se najlepše zahvaljujemo.

Obiskovalci so zapolnili dvorano v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled in na koncu odšli bogatejši za lepo glasbeno izkušnjo, ki so nam jo podarili naši učenci in mentorji.