Zasebni zavod za vzgojo in izobraževanje

Trubarjeva cesta 7, 4260 Bled

gsm: 041 366 360, doremi.bled@gmail.com

 

metodoloski_sistem_edgarja_willemsa
pixel

 

 

 MLADINSKI PEVSKI ZBOR

 

Mladinski pevski zbor DO RE MI že nekaj let deluje v okviru Kulturnega društva DO RE MI. Dekleta, ki danes pojejo v zboru, so pod mentorstvom Primoža Kerštanja, mednarodno priznanega dirigenta, začela peti v Otroškem pevskem zboru DO RE MI in so do danes osvojila že dve zlati priznanji na državnem nivoju med otroškimi in mladinskimi pevskimi zbori.

 

Zbor redno nastopa na regionalnih festivalih, povabljen pa je bil tudi na nekaj drugih dogodkov v Sloveniji in tujini. Dekleta občinstvo, pred katerim nastopajo, vedno očarajo z odličnim petjem in poslušalcu in gledalcu pustijo odličen vtis.

 

                          

 

Marca 2016 je zbor na Mednarodnem pevskem tekmovanju v italijanski Rivi del Gardo dosegel izjemen uspeh, zlato priznanje in posebno nagrado žirije, ki jo je prejel le en pevski zbor izmed 27 udeleženih otroških, mladinskih in odraslih pevskih zborov.

 

Mladinski pevski zbor DO RE MI ima na repertoarju skladbe iz ljudske zapuščine, skladbe iz zahtevnejše zborovske literature, skladbe popularnega značaja in nekaj slovenskih popevk.

 

Poleg Mladinskega pevskega zbora pod okriljem Kulturnega društva DO RE MI deluje tudi Otroški pevski zbor DO RE MI. Zbor se redno udeježuje regionalnih revij otroških pevskih zborov, kjer že nekaj let dosega državni nivo. V njem pojejo otroci od 7 do 12 leta.

 

 

pixel

OLMA-industrijska olja in maziva